Renginyje dėmesio netrūko ir kūdikių besilaukiančioms aktorėms. Vienos jų noriai demonstravo savo apvalėjančias figūras, kitos stengėsi užmaskuoti augantį pilvuką.

Emmy“ apdovanojimų ceremonija tapo puikia proga žvaigždėms oficialiai pranešti apie būsimą šeimos pagausėjimą.

Aktorė Amanda Peet šiame renginyje oficialiai paskelbė, kad su vyru Davidu Benioffu laukiasi trečiojo vaikelio. 42 metų žvaigždė buvo pasipuošusi kuklia ilga balta suknute, kuri šiek tiek užmaskavo augantį pilvuką.

Didelį ažiotažą sukėlė ir pirmąkart viešai su nėštukės pilvuku apdovanojimuose pasirodžiusi Hayden Panetierre. Aktorė su sužadėtiniu Vladimiru Kličko laukiasi pirmagimio.

Hayden „Emmy“ apdovanojimams pasirinko drąsų ansamblį - sidabrinę aptemptą suknelę su gilia iškirpte. Šis ryškus apdaras išryškino apvalėjantį aktorės pilvuką. tačiau dėmesys, atrodo, būsimai mamai labai patinka.

Nėštukių būrį papildė ir „Įsikūnijimo“ žvaigždė Zoe Saldana. Holivudo aktorė su vyru laukiasi dvynių.

Tačiau suknelę su leopardo kailio imitacija pasirinkusi aktorė meistriškai užmaskavo suapvalėjusias kūno linijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)