V. Wild pasiryžusi nukonkuruoti Katie Price ir teigia, jog pastaroji yra graži, tačiau jau per sena: „Aš jaunesnė ir gražesnė už ją, o taip pat turiu didesnes krūtis, todėl nukonkuruosiu ją Jungtinėje Karalystėje ir tapsiu sėkmingesne.“

Modeliu dirbanti V. Wild turi universitetinį išsilavinimą ir iki 27-erių dirbo mados pasaulyje. Tuomet moteris ir pradėjo tobulinti savo kūną plastinėmis operacijomis.

Dabar V. Wild uždirba per 120 tūkstančių eurų per metus – tokius pinigus ji gauna demonstruodama savo kūną įvairiose fotosesijose ir laidose Latvijoje, Pracūzijoje ir Italijoje.

„Mano gyvenimas pasikeitė į gerąją pusę, kai iš paprastos mergaitės tapau seksualia diva: susilaukiu daugiau dėmesio, gyvenu geresnį gyvenimą. Lengva uždirbti pinigus, kai esi graži. Ypatingai, jei turi dideles krūtis ir dailų veidą“, – sakė V. Wild.

Tiesa, moteris atskleidė, jog yra ir tamsioji pusė: gyvenimą jai kartina įvairios religinės grupės, kurios teigia, jog seksualioji diva „degs pragare“ dėl savo išvaizdos. „Žmonės nemėgsta gražesnių ir geresnių už save. Jie nori, kad visi būtų tokie negražūs nevykėliai, kaip jie“, – teigė V. Wild.

Neįtikėtinų formų savininkė neslėpė, jog su savo italu vaikinu Simonu nori susilaukti vaikų ir tikrai neprieštaraus, jei jie norės gultis po chirurgo peiliu.

„Manau, kad turi daryti tai, ką nori ir nesiklausyti, ką kalba aplinkiniai. Tai tavo gyvenimas, tavo kūnas ir jei plastinės operacijos gali pakeisti tavo gyvenimą ir padaryti tave laimingesne, tai pirmyn“, – kalbėjo V. Wild.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (398)