„Patikėkite, nors daugelis sako, jog priaugti svorio yra lengviau nei numesti, man viskas buvo atvirkščiai. Kai reikia atsikratyti antsvorio, tereikia gerai pasportuoti ir sumažinti valgių porcijas. O kai tau pasako, kad per pusmetį reiks priaugti porą dešimčių kilogramų, tenka pusryčiams valgyti mėsainius ir daug laiko gulėti prieš televizorių“, – sako pagrindinį vaidmenį juostoje suvaidinęs aktorius.

M. McConaughey atskleidė, koks buvo jo dienos meniu besiruošiant filmavimams: „Pusryčiams galėdavau sukirsti kelis sūrainius, užsigerdamas alumi, o vakarais išsikviesdavau picą į namus. Tikrai labai atsipalaidavau. Jaučiausi storas ir laimingas. Galima sakyti, tai buvo laimingiausios mano gyvenimo dienos, bet už šį sakinį mane pribaigs žmona. Jai nelabai patiko lovoje šalia gulintis ir raugiojantis vyras“.

Tačiau dabar jis priverstas dienas leisti sporto salėje ir jau vėl tampa panašus į tą aktorių, kuris anksčiau buvo išrinktas seksualiausiu pasulio vyru. Fotografai Matthew užfiksavo išeinantį iš rytinės treniruotės. Taip pat jis atskleidė, jog radikaliai keičia mitybą ir yra priverstas nuolat lankytis pas medikus, nes jos kūnui tokie svorio pokyčiai - tikrai ne į naudą.

Žvaigždė vilkėjo sportinį kostiumą, o vienintelis dalykas, dėl ko jį buvo sunkiau atpažinti – šviesūs vešlūs ūsai:

Taip aktorius keitėsi bėgant metams:

Filmo "Auksas" anonsas, kuriame - vos atpažįstamas M. McConaughey:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)