Kaip skelbia „Daily Record“, Lady Gaga iš pradžių įlipo į milžinišką kvepalų buteliuką ir dvi valandas apsimetė mieganti, o gerbėjai buvo raginami paliesti dainininkės ranką netrukdant jai snausti.
Lady Gaga ("Facebook" nuotr.)

Kai ji nubudo, pasigražino priešais veidrodį ir pasilenkė. Tai matę fanai mano, kad ji šlapinosi šampano kibirėlyje. Vėliau jai buvo daroma tatuiruotė. Renginyje dalyvavo Yoko Ono, Marcas Jacobsas, Paris Hilton, Michaelas Strahanas, Jasonas Wu ir Lindsay Lohan.

Rugsėjo 11 dieną Lady Gaga nusiskuto dalį galvos, taip pagerbdama savo artimo draugo fotografo Terry Richardsono mamą. Savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“ ji rašė: „Aš tai padariau dėl tavęs, Terry. Labai užjaučiu dėl tavo mamytės. Ji mirė kaip princesė, tačiau taip nutiks visoms princesėms“.

Spalio 7 dieną numatytas dainininkės pasirodymas gerai žinomoje Londono parduotuvėje „Harrods“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)