47 metų P. Anderson neatrodė kaip visada: sakydami „kaip visada“ turime galvoje lauk virstančias krūtis ir prisegtas šviesių plaukų sruogas.

Šviesūs plaukai ne tik buvo virtę tvarkingesne šukuosena iki pečių, bet ir jos tarpkrūtis buvo paslėptas po palaidine su apykakle. P. Anderson makiažas taip pat buvo subtilesnis, negu praeityje.

Nebe tokios ištinusios ir aktorės lūpos. Todėl galima manyti, kad žvaigždė atsisakė botokso injekcijų.

Kokia bebūtų naujojo P. Aderson įvaizdžio priežastis, mums jis patinka. Tokia išvaizda kur kas labiau tinka jos amžiaus moteriai, auginančiai du vaikus.

Per interviu su Ellen P. Anderson atvirai kalbėjo apie savo antrąsias skyrybas su vyru Ricku Salomonu, pripažindama, kad nepasimokė iš pirmųjų skyrybų.

„Tai familiarumas. Pamiršti blogus dalykus ir tada grįžti atgal“, - pažymėjo laidos vedėja. Pam jai pritarė: „Aš daug ką pamirštu“.
Nors iš pradžių P. Anderson atmetė idėją susitikinėti su „kažkuo nauju“, kai Ellen jos paklausė, ar ji ketina susitikinėti su žmonėmis, sekso bomba atsakė: „Daugiskaita. Taip“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)