Elegantiška raudonplaukė Nicole gimė Honolulu, Havajuose, gana ekstravagantiškoje šeimoje. Jos amžinąjį atilsį tėvas – Entonis Kidmanas – žymus biochemikas, o mama Žanel garsėjo kaip viena Australijos feminisčių judėjimo lyderė.
Viena iš keistų šeimos tradicijų – per pietus visiems kartu aptarti kokį tarptautinį įvykį.

Jaunoji Nicole pirmiausiai susidomėjo baletu, bet galiausiai ėmėsi dramos ir pantomimos. Pauglystėje vaidinimas užgožė kitus sugebėjimus ir tapo lyg paguoda – tuo metu kai jos klasės draugai linksmindavosi saulėje, blyškiaodė Kidman eidavo į tamsias repeticijų sales.

Tomas Cruise‘as pamatė ją gerokai vėliau – pirmame jos amerikietiškame filme „Mirtinas štilis“. Na, o visa kita – jau istorija: du bendri filmai („Tolima šalis“ ir „Plačiai atmerktos akys“), du bendri vaikai (tiesa, įsivaikinti), devyneri bendri metai, kol jis nesusižavėjo kita – tamsiaake Penelope Cruz. Taip iširo Holivudo svajonių pora.

„Norėjau susiriesti į kamuolį ir niekada nepakilti iš lovos“, - tai aktorės žodžiai, padedantys suprasti, ką ji jautė po skyrybų su Tomu Cruise‘u. 35 metų aktorė teigė agentui pareiškusi, kad juostoje „Valandos“ nesifilmuos, bet prodiuseris Skotas Rudinas tiesiog atsisakė su tuo taikytis.

Kurį laiką Nicole Kidman susitikinėjo su dainininku Lenny Kravitz, o 2005-aisiais sutiko australų dainininką Keithą Urbaną, su kuriuo susituokė 2006 m. birželį Sidnėjuje. 2008 metais sausio mėnesį buvo patvirtinta, kad aktorė laukiasi savo pirmagimio. 2008-aisiais liepos 7 dieną aktorei gimė duktė, kurią pavadino Sunday Rose Kidman Urban.

Užsienio spauda skelbė, kad savo gimtadienį moteris ketina praleisti su koncertuosiančiu vyru.
„Šoksiu šalia scenos, kol jis gros, o kai nulips – bučiuosiu jį“, - sakė N. Kidman.

Birželio 25 dieną pora minės devintąsias savo vestuvių metines.

N. Kidman išvaizdos pokyčiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)