Pramogų pasaulį sukrėtė dešimtys garsenybių pikantiškų nuotraukų, paskelbtų internete rugpjūčio 31 dieną. Šios atakos taikiniais tapo tokios žvaigždės kaip Jennifer Lawrence ir Kirsten Dunst, ir nuo pat pirmos naujienos paskelbimo dienos privačių nuotraukų nutekinimas tebėra viena labiausiai žiniasklaidos aptarinėjamų problemų.

Tuo tarpu N. Kidman įsitikinusi, kad šis skandalas pernelyg išpūstas.

„Šiais laikais tokie dalykai gerokai per daug sureikšminami. Kam rūpi tos nuotraukos? Tai labai paviršutiniška. Mane stebina, kad apie tai pranešama žiniose, nors mane stebina daug žiniose pranešinėjamų dalykų. Tikrai manau, kad mums reikėtų kalbėti apie smurtą pasaulyje, Irake, apie smurtą prieš moteris, švietimą ir moteris, tai, kas vyksta Afganistane. Yra tiek daug temų, geresnių už įžymybių nuotraukas, kurioms galėtumėme skirti laiko. Man tai tiesiog neįdomu“, – sakė aktorė interviu „Sky News“.

Kilus skandalui dėl nuotraukų nutekinimo, tyrimą pradėjo Federalinis tyrimų biuras (FTB).

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)