"Visiems, kurie pastarąsias dienas bandė su manimi susisiekti, štai kur aš. Ligoninėje būsiu ir per Kalėdas. Viskas gerai, bet gydytojai sako, kad į normalų gyvenimą grįšiu tik prieš Naujuosius", - savo paskyroje "Instagram" pasirašė N. Cannonas. Taip pat jis pasidalijo nuotrauka iš ligoninės.

Apie tai, jog serga vilklige, N. Cannonas paskelbė dar 2012 metų kovą. 2011-ųjų gruodį 36-erių komikui prasidėjo problemos su inkstais. Tuomet jis su šeima atostogave Aspene ir buvo skubiai nugabentas į ligoninę Los Andžele.

Vilkligė yra lėtinis autoimuninis susirgimas, priklausantis reumatinėms ligoms. Ji pirmiausia pasireiškia nepaaiškinamu nuovargiu, sąnarių, raumenų skausmu, nedideliu karščiavimu. Sergant vilklige, imuninė sistema pradeda kovoti prieš savo organizmą ir ima naikinti sveikas ląsteles. Ligai progresuojant, pažeidžiami vidaus organai: inkstai, kepenys, plaučiai, širdis, taip pat ir nervų sistema.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją