Hito "Wrecking Ball" atlikėja stebėjo kitos pop divos pirmąjį dviejų metų kontrakto pasirodymą Las Vegaso pramogų komplekse "Planet Hollywood", po kurio atsidavė nevaržomam nakties šėlsmui.

Geros nuotaikos nestokojanti atlikėja iš pradžių artimai leido laiką su aktoriumi K. Lutzu, kuris bičiuliaujasi su buvusiu merginos vaikinu L. Hemsworth. Atlikėja buvo užfiksuota bučiuojanti jį į skruostą ir aistringai besiglėbesčiuojanti.

Bet Miley nepraleido progos paišdykauti su dar dviem vyrukais, apsilankiusiais tame pačiame vakarėlyje. Antruoju jos taikiniu tapo jos draugas Cheyne'as Thomas, kuris suvaidino ištvirkusį Kalėdų senelį vieno jos pasirodymų scenoje metu. Šokdama ant stalo su juo mergina taip pat buvo itin artima, leido vaikinui laikyti rankas ant jos klubų ir kitaip liesti ją.

Bet vakaras tuo nesibaigė. Su trečiuoju vaikinu ji buvo dar artimesnė - pakartojo pasaulį šokiravusį judesį, kurį per MTV VMA apdovanojimus pademonstravo su atlikėju Robinu Thicke'u. Mergina taip pat lietė jo intymiausias vietas visų klubo lankytojų akivaizdoje.

Nežabotas M. Cyrus linksmybes galite pamatyti paspaudę čia.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)