S. Cowellas teigia, kad 2013 metais aplink „True Romance“ atlikėją virė siaubingai daug triukšmo, tačiau nepaisant to, kad ji figūravo absoliučiai visur, įskaitant ir jos pasirodymą „X Factor“ laidoje anksčiau šiais metais, jis mano, kad jos populiarumas blėsta, rašo mirror.co.uk.

53 metų S. Cowellas per atvirą ir tiesų interviu radijui LBC 97.3 sakė: „Manau, jog apskritai šie metai muzikai buvo tikrai geri. Kaip jau sakiau kažkam praėjusį vakarą, toks vaizdas, tarsi dainos vėl būtų grįžusios į madą“.

„Turiu galvoje, kai kuriems žmonėms šie metai buvo geri, kai kuriems – blogi. Įdomu, kad po viso triukšmo dėl Lady Gagos žmonės tarsi pakankamai jos atsikando“, - sakė jis.

Tačiau muzikos magnatas negailėjo pagyrų Beyonce, ypač už albumą, kuriuo ji nustebino prieš dešimt dienų.

Tarsi perkūnas iš giedro dangaus pasirodęs albumas buvo išleistas per „iTunes“ – tai reiškė, kad pirma laiko nenutekėjo nė vienas kūrinys, be to, nebuvo jokios triukšmingos reklaminės kampanijos.

S. Cowellas mano, kad tai yra žingsnis į priekį ir kad Beyonce šlovė truks kur kas ilgiau, negu Lady Gagos.

„Matote, Beyonce albumas vidury nakties nukrito tarsi iš dangaus ir užkariavo internetą“, - sakė jis.

„Jokios išankstinės reklamos, jokių kvailų fotografijų, nieko. Galbūt tai yra ženklas, į kurią pusę viskas keisis ateityje“, - pažymėjo S. Cowellas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)