Dukart olimpinį auksą iškovojusiai lengvaatletei dabar yra 67-eri metai. Ji kartkartėmis pildo savo „Instagram“ paskyrą, kurią stebi net 14 mln. sekėjų. Prieš kelias dienas juos veikiausiai nustebino naujas C. Jenner įrašas: „Nukeliavau šiokią tokią kelionę. Paskaitykite apie ją [knygoje] „Secrets Of My Life“, kuri pasirodys jau kitą antradienį!“

Taigi, visiškai netrukus bus išleista C. Jenner prisiminimų knyga, pavadinimu „Secrets Of My Life“ (liet. „Mano gyvenimo paslaptys“). Kiek galima spėti iš pavadinimo, joje tikrai turėtų būti itin atvirų epizodų, atskleidžiančių intymių santykių su žmona peripetijas.

Tokiems lūkesčiams duoda peno ir žurnale „People“ išspausdintos knygos ištraukos. Vienoje iš jų C. Jenner prisipažįsta, kad intymus gyvenimas su Kris buvo persmelktas meilės.

Priminsime, kad C. Jenner vardas kadaise buvo Bruce‘as. Jos žmonai Kris dabar 61-eri metai. Pora susilaukė dviejų dukterų – Kendall ir Kylie.

 Kris Jenner ir Bruce'as Jenneris

Net ir atviraudama apie meilę C. Jenner prisipažįsta, kad santykiai, nepaisant jausmų, neatrodė tobuli. Ji kalba apie pinkles, į kurias daugelis patenka santykių pradžioje.

Caitlyn rašo: „Kadangi visiems įdomu, galiu pasakyti, kad iš pradžių Kris ir aš mėgavomės aistringu ir dažnu seksu.“

Tačiau viena iš akivaizdžių priežasčių, galėjusių paskatinti nesutarimus, buvo susijusi su klausimu, ar Kris iš tiesų suprato su lytine vyro tapatybe susijusias problemas. Nors C. Jenner tvirtina, kad prieš intymiai suartėdama su žmona būdavo visiškai atvira, Kris galėjo šio to nesuprasti.

„Tai tapo nesibaigiančio mūsų ginčo tema. Ji tvirtina, kad suvokimas, jog visiems laikams tapau Caitlyn, sukėlė didžiulį šoką, o tai reiškia, kad ji nepakankamai mane suprato“, – aiškina C. Jenner.
C. Jenner prisipažįsta nuolat kartojusi Kris, kad jaučiasi moterimi. Keletą kartų ji žmonos akivaizdoje net persirengė moteriškais drabužiais.

Buvusi olimpinė čempionė sako prisipažinusi ir apie krūtų augimą skatinančią hormonų terapiją.
Vis dėlto C. Jenner įsitikinusi, kad Kris jos nesuprato. Ji rašo: „Kris atrodė, kad [krūtys] buvo kaip vyro, tik padidėjo man prarandant sportinę formą“.

Iš žurnale „People“ išspausdintų ištraukų paaiškėja, kad kartą C. Jenner dukterys kamera nufilmavo, kaip ji persirengia moteriškais drabužiais. „Norėjau pasižiūrėti, kaip atrodau, todėl užėjau į Kylie kambarį, kuriame buvo didelis veidrodis“, – rašo C. Jenner.

Dukterys nuolat kivirčijosi dėl drabužių, kuriuos paslapčiom viena iš kitos nugvelbdavo, ir mėgino pagauti viena kitą nusikaltimo vietoje, tačiau visiškai atsitiktinai nufilmavo įvairius apdarus besimatuojantį tėvą.

„Dar tą patį vakarą girdėjau, kaip jos nuskuodė pas motiną šaukdamos: „O, siaube, ką matome kompiuterio ekrane!“ Jos, žinoma, buvo per jaunos, kad suprastų“, – svarsto C. Jenner.

Caitlyn (tuomet dar Bruce‘as) Jenner ir Kris susituokė 1991 metų balandį, po penkis mėnesius trukusios draugystės, o apie numatomas skyrybas paskelbė 2013 metų spalį. Teisiškai pora išsiskyrė 2015 metų kovą, po 24-erius metus trukusios santuokos.

Bruce`as ir Kris Jenneriai

Per keltą pastarųjų savaičių buvo paviešintos kelios ištraukos iš C. Jenner memuarų. Kiek anksčiau C. Jenner yra pareiškusi, kad su moterimis lytiškai nebesantykiauja.

„Iš viso to, kas man gyvenime svarbiausia, seksas užima tikrai ne paskutinę vietą. Taip buvo visada“, – rašoma „Radar Online“ paskelbtoje C. Jenner knygos ištraukoje.

„Ar planuoju ateityje gyventi su moterimi? Taip, galvoju apie tai. Ar noriu turėti moterį, su kuria lytiškai santykiaučiau? Bent dabar tokius neturiu. Veikiausiai niekada neturėsiu“, – teigia C. Jenner.

Anksčiau C. Jenner atskleidė, kad šių metų sausį jai buvo atlikta lyties keitimo operacija. „Operacija praėjo sėkmingai. Jaučiuosi puikiai – pagaliau išsilaisvinusi“, – tvirtina Caitlyn.

Kaip translytė C. Jenner prisistatė duodama interviu kanalui 20/20 2015 metų balandį.

Panašu, kad atvirų C. Jenner prisiminimų knyga gali sukelti šiokį tokį pasipiktinimą: jau dabar skelbiami pranešimai, kad, pavyzdžiui, seserys Kim, Kourtney ir Khloe Kardashian tiek užsirūstino ant buvusios realybės šou „I Am Cait“ žvaigždės, kad nenori su ja nė kalbėtis.

Kendall Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian

„Jos nepatenkintos. Tai paskutinis lašas, perpildęs kantrybės taurę“, – skelbia leidinys „Us Weekly“. Knyga „Secrets Of My Life“ pasirodys kitą savaitę, balandžio 25 d.

Moterimi Caitlyn tapęs Bruce'as:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)