Teigiama, kad sykį Ch. Wittstock net bandė prašyti prieglobsčio savo šalies ambasadoje Paryžiuje. Tačiau Monako rūmų pareigūnai perėmė jos pasą ir įtikino nuotaką neatšaukti vedybų.

„Keli šaltiniai netgi patvirtino, kad tarp būsimųjų nuotakos ir jaunikio buvo pasiektas tam tikras susitarimas“, - nurodoma prancūzų „Le Journal du Dimanche“, nacionaliniame laikraštyje, kuris daugiau detalių nepateikė.

Šie pranešimai skelbiami po to, kai šaltiniai rūmuose patvirtino, kad 53-ejų princas Albertas ketina atlikti DNR testus, nes mažiausiai viena neįvardijama moteris teigia, jog jis pradėjo dar vieną vaiką.
Monako monarchas jau turi du vaikus - šešerių Aleksandrą su iš Togo kilusia buvusia stiuardese Nicole Coste ir devyniolikmetę dukterį Jazmin su amerikiete nekilnojamojo turto agente Tamara Rotola. Tačiau nė vienas iš jų negali pretenduoti į sostą, nes gimė ne santuokoje.

Prancūzų naujienų agentūra AFP skelbia, jog neįvardijami oficialūs pareigūnai tiesa pavadino pranešimus, kad tarp Charlene ir Alberto šios savaitės pradžioje kilo nesutarimų ir kad monarchas atliks tėvystės testus. Likus kelioms dienoms iki vestuvių įtakinga prancūzų spauda paskelbė, jog C. Wittstock esą buvo sustabdyta pakeliui į Nicos oro uostą, ketinanti palikti šalį. Rūmai tokius pranešimus oficialiai ir griežtai paneigė ir pavadino juos bandymu apšmeižti.

Šeštadienį jaunavedžiai surengė privačius povedybinius pusryčius, o antradienį ketina išskristi į Pietų Afriką medaus mėnesio.

„Le Journal du Dimanche“ cituoja Monako „politinius patarėjus“ tarp tų, kurie nurodo, jog yra „dar du vaikai - vienas jau gimęs, o kito laukiamasi“, o Ch. Wittstock „bandė pabėgti tris kartus“.

Šaltinių teigimu, 33-ejų nuotaka gegužę lankėsi Paryžiuje, kur matavosi vestuvių suknelę ir kreipėsi į gimtosios Pietų Afrikos ambasadą. Vėliau tą patį mėnesį ji esą bandė palikti Albertą per „Formulės 1“ etapą Monake, o galiausiai sustabdyta pakeliui į oro uostą Nicoje. „Le Figaro“ praėjusią savaitę skelbė gavęs vyriausiųjų policijos pareigūnų patvirtinimą, kad iš Ch. Wittstock buvo paimtas pasas.
Ch. Wittstock ir princas Albertas prieš susituokdami susitikinėjo penkerius metus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją