25 metų C. Howe yra dabartinė „žaidimų draugužė“, bet kitaip negu senais laikais, tai nebereiškia nesibaigiančių vakarėlių ir sekso nuotykių, rašo radaronline.com. „Playboy“ vila nebėra ta „vieta, kur vyksta orgijos ir sukiojasi nuogakrūtės merginos“, „The Sun“ pasakojo C. Howe. Priešingai, „Hefas yra toks silpnas, kad visur vaikšto su grupele slaugių“, teigė ji, pridurdama: „Didžiąją laiko dalį jis nori su savo bičiuliais žaisti šachmatais ir žiūrėti senus filmus“.

Tačiau amžius baigia įveikti ne tik H. Hefnerį. C. Howe sako, kad pati vila yra priplėkusi ir pasenusi. „H. Hefneris beveik niekada neišeina iš namų ir nesutinka viloje ką nors keisti. Visa vieta atrodo taip, tarsi būtų įstrigusi 9-ajame dešimtmetyje“, - sakė modelis.

Maža to, C. Howe skundžiasi, kad maistas primena ligoninės valgį, o nuo 21 valandos kiškučiams galiojanti „komendanto valanda“ kelia jausmą, kad esi kalėjime.
.
Kaip anksčiau rašė „Radar“, C. Howe nėra pirmasis kiškutis, pasiskundęs dėl gyvenimo sąlygų garsiojoje viloje. Buvęs kiškutis Dolly Madison išleido atvirą knygą, kurioje aprašė pragarišką gyvenimą, kol buvo viena iš H. Hefnerio merginų. Toks atviras pasakojimas sukėlė tokių H. Hefnerio lojalisčių kaip Kendra Wilkinson pasipiktinimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)