Kasmetinis grožio konkursas vyko sekmadienį, birželio 5 dieną. Jame dėl karūnos varžėsi 52 dalyvės. „Mis Havajai“ Chelsea Hardin užėmė antrąją vietą, o „Mis Džordžija“ Emanii Davis liko trečia.

Be visoms valstijoms ir Vašingtono apygardai atstovaujančių merginų šiais metais dėl grožio karalienės titulo rungėsi ir Alexandra Miller, kuriai teisę dalyvauti grožio konkurse suteikė už ją balsavę gerbėjai. A. Miller buvo išrinkta iš dešimties merginų, visoje šalyje vykusioje atrankoje „Mis 52“ kovojusių dėl teisės dalyvauti finaliniame renginyje. „Mis 52“ siekta išrinkti merginą, kuri geriausiai įkūnija „Mis JAV“, remiantis jos autentiškumu, asmenybe ir interneto interviu.

„Mis JAV“ galima buvo išvysti ir grupę „Backstreet Boys“, kuri prieš paskelbiant konkurso nugalėtoją pasirodė su trimis finalininkėmis.

2016 metų grožio karalienė taps 65-ąja „Mis JAV“, kuri vėliau šiais metais atstovaus Jungtinėms Amerikos Valstijoms konkurse „Mis Visata“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)