Apie aktorės mirtį pranešė jos artimieji.

Gruodžio 24 dieną pranešta, kad Holivudo žvaigždė lėktuve, baigiantis transatlantiniam skrydžiui, patyrė rimtą infarktą ir grūmėsi su mirtimi ligoninės intensyviosios slaugos palatoje.

C. Fisher infarktą patyrė lėktuvui jau rengiantis tūpti Los Andžele.
Aktorė Carrie Fisher

Vienas lėktuve buvęs greitosios pagalbos medikas ją gaivino – atliko dirbtinį kvėpavimą ir išorinį širdies masažą.

C. Fisher susmuko 15 minučių prieš lėktuvo, kuris atskrido iš Londono, nusileidimą Los Andželo tarptautiniame oro uoste.

Lėktuvui maždaug vidurdienį vietos (22 val. Lietuvos) laiku nutūpus, ji su prijungtu kvėpavimo aparatu buvo skubiai nuvežta į Kalifornijos universiteto Los Andžele ligoninę.

C.Fisher visame pasaulyje išgarsėjo kaip princesė Lėja originaliojoje, 1977–1983 metų „Žvaigždžių karų“ trilogijoje, tapusioje kultūriniu fenomenu.

C.Fisher dažnai kalbėdavo apie daug metų trukusią savo priklausomybę nuo narkotikų ir psichikos sutrikimą – maniakinę depresija.

Įvairiuose interviu ji pripažino, kad buvo priklausoma nuo receptinių vaistų ir kokaino, kurį sakė vartojusi ir per 1980 metų „Žvaigždžių karų“ juostos „Epizodas V – Imperija duoda atkirtį“ filmavimą.
Carrie Fisher
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)