Moteris savo įspūdžiais dažniausiai dalijasi „Twitter“ tinkle. Ten ji atvirai atsakė ir į gerbėjos Benessos klausimą: „Ar sunku maitinti kūdikį turint implantus? Ar reikėjo juos išsiimti, ar ne?“

Anot Coco, jos implantai nesukelia jokių problemų. „Neišsiėmiau. Tiesiog, jei dedant implantus visa procedūra buvo atliekama per spenelius, tai tokia moteris maitinti krūtimi nebegalės. Kitaip atliktas krūtų didinimas tam netrukdo“, – „Twitter“ tinkle atviravo moteris.

Dukros Chanel Coco susilaukė lapkričio pabaigoje. Gerokai anksčiau nei buvo planuota. Viso nėštumo metu ji sportavo, tad po gimdymo praėjus vos kelioms savaitėms, ji vėl galėjo pasigirti tobulomis formomis. Beje, jau planuodama nėštumą ji pakeitė gyvenimo būdą, atsisakė alkoholio ir pradėjo sveikai maitintis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)