Tarp pagrindinių R. Abramovičiaus ir D. Žukovos santykių nutraukimo priežasčių figūruoja neištikimybė. Pavyzdžiui, kalbama, kad D. Žukova daug kartų buvo aptikta vyrų draugijoje. Buvo įtarinėjama, kad ji turi romaną su buvusiu Heidi Klum mylimuoju Vito Schnabeliu. Viename laikraštyje buvo publikuotos bendros šios poros nuotraukos.

Šiais metais D. Žukovai buvo pripaišomas romanas su Leonardo DiCaprio, taip pat JAV prezidento Donaldo Trumpo žento broliu Joshua Kushneriu. Dabar kalbama, kad moteris bendrauja su žurnalistu Dereku Blasbergu. „Kai Daša Žukova buvo sučiupta su vyru, buvo aišku, kad santykiai nebesitęs“, – įsitikinusi tinklaraštininkė Lena Miro.

Ne be nuodėmės ir pats R. Abramovičius. „Romanas visada mėgo uliavoti, Daša pavargo to nematyti“, – šeimos pažįstantį žmogų cituoja laikraštis „Sobesednik“.

Apskritai, informacija apie nesutarimus R. Abramovičiaus ir D. Žukovos šeimoje pasirodė dar prieš kelerius metus. Tada oligarchas pirmą kartą buvo pastebėtas su baleto prima balerina Diana Višneva.

Tada buvo rašoma, R. Abramovičius buvo sužavėtas jos lankstumo ir kad su balerina oligarchas susipažino per uždarą vakarienę, skirtą pirmam tarptautiniam Višnevos šiuolaikinės choreografijos festivaliui. Renginyje R. Abramovičius pasirodė be D. Žukovos.

Gerai informuoti šaltiniai tvirtina, kad nauja milijardieriaus pasija tapo vakarėlių liūtė Nadežda Obolenceva, kuri teigiamai reaguoja į oligarcho dėmesį. Visai neseniai ši mergina išsiskyrė su verslininku Airatu Ischakovu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)