Sostinės senamiestyje prabangiame viešbutyje apsistojęs dainininkas pasakojo, kad su kompanija iki vėlumos vaikščiojo po Vilniaus centrą ir senamiestį. „Ėjome iš baro į restoraną, iš ten - į kavinę ir vėl į barą. Stebėjome senamiesčio gyvenimą“, - pasakojo Mika.

Mika Vilniuje

Grįžęs į viešbutį dainininkas tikino ilgai nemiegojęs. Net iki penkių valandų ryto galvojo vardą savo šuniui. „Tai sunkiausias dalykas gyvenime. Iki šiol nieko nesugalvojau“, - sakė jis.

Sekmadienio dieną dainininkas turi vykti į Klaipėdą, kur vakare surengs išskirtinį koncertą miesto Jūros šventėje. Į koncerto vietą jau atvyko Mikos techninio serviso komanda. Scena papuošta koncerto dekoracijomis: dirbtinėmis gėlėmis ir kaukolėmis.

Jeigu užfiksavote Miką Vilniuje, kviečiame pasidalinti nuotraukomis su DELFI skaitytojais. Nuotraukas siųsti: pramogos@delfi.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją