Nuotraukose, kurias gavo naujienų šou ispanų kalba „Al Rojo Vivo“, matyti, kad nuotaka vilkėjo baltą suknelę be rankovių, buvo su ilgu baltu šydu.

„Jie susituokė prie altoriaus po daugybe lempučių girliandų, – People.com sakė šaltinis. – Buvo labai romantiška. Eva ... šypsojosi visos ceremonijos metu. Jis buvo su pilku kostiumu.“

Socialiniame tinkle Eva pasidžiaugė, kad tai padarė savo sodelyje, artimiausių draugų apsuptyje, ir parodė vestuvinius žiedus:

Poros šventėje dalyvavo maždaug 200 svečių, tarp jų – tokios garsenybės kaip Victoria ir Davidas Beckhamai, kurie taip pat matėsi minėtose paparacų padarytose nuotraukose.

Ankstesniuose pranešimuose buvo sakoma, kad į vestuves taip pat buvo pakviesti dainininkai Ricky Martinas ir Katy Perry, aktoriai Penelope Cruz, Mario Lopezas, Amaury Nolasco ir Jaime Camilis.

Šventėje dalyvavusi Victoria Beckham paviešino nuotrauką, kurioje matyti ir kaip buvo pasipuoštusi Eva:

Buvusi dainininkė, o dabar – mados dizainerė Victoria, kaip kalbama, sukūrė geriausiai draugei Evai vestuvinę suknelę.

Kitas šaltinis papasakojo, kad buvusi serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė ir jos tuomet dar tik sužadėtinis savo didžiąją dieną prieš jungtuvių ceremoniją ilsėjosi prie baseino su Beckhamais ir bičiuliu Ricky.

Vestuvių akimirka internete pasidalijo ir Ricky Martinas:

„Eva atrodė tokia laiminga, – sakė šaltinis. – Ji, atrodė, nė kiek nesijaudino dėl savo vestuvių. Galima sakyti, kad ji labai džiaugėsi švęsdama savo ypatingą dieną su draugais.“

41 metų Eva ir 47 metų Jose susižadėjo gruodį, per atostogas Dubajuje, kai „Televisa“ bosas įteikė aktorei žiedą su rubinu. Pora pradėjo susitikinėti 2013 metų pabaigoje.

Tai jau trečia santuoka Evai, kuri anksčiau buvo ištekėjusi už aktoriaus Tylerio Christopherio ir krepšinio žvaigždės Tony Parkerio.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)