Pora, skirtingais keliais po septynerių santuokos metų pasukusi liepą, iš pradžių draugiškai sutarė, jog vaikai po skyrybų gyvens su mama. Dabar M. Anthony tvirtina sieksiąs bendros globos.

Šaltiniai skelbia, kad M. Anthony kantrybės taurė buvo perpildyta, kai jis pamatė fotografijas, kuriuose užfiksuota, kaip su jo vaikais šiltai bendrauja naujasis J. Lopez mylimasis Casperas Smartas.

Atlikėjui artimas šaltinis žurnalui „Weekly“ teigia: „Nuotraukos sukėlė labai audringą reakciją. Jis atsisakė ankstesnio žodinio susitarimo ir tvirtina norįs bendros vaikų globos“.

Dainininkui artimas šaltinis tvirtina, jog M. Anthony savo veiksmais siekia įskaudinti buvusią sutuoktinę, nes pyksta, jog pastaroji vėl įsimylėjo ir yra labai laiminga.

Šaltinis teigia: „Jis nori priversti Jennifer kentėti, nes ji jau turi antrąją pusę. Jis žino, kad tik taip gali ją įskaudinti iki pat širdies gelmių“.

Atlikėja ir aktorė tikrai nesirengia nusileisti buvusiam sutuoktiniui – ji pasirengusi dėl vaikų globos kovoti teisme.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją