Beyonce

Popkaralienė Beyonce prieš koncertą mėgsta pasilepinti daržovių salotomis: brokoliais, pupelėmis, špinatais. Vis dėlto, mėgstamiausias jos užkandis – viščiuko kulšelės, sparneliai ir krūtinėlė.

Beyonce Knowles

Kanye Westas

Ponas Westas savo persirengimo kambaryje Saint Pablo turo metu pageidavo turėti du šaldytuvus: viename buvo sukrauta koka kola ir viskis, o kitame – limonadas ir degtinė.

Kanye West

Taylor Swift

Saldžioji Taylor turo metu pageidauja mėgautis guminukais, „Ben & Jerry“ ledais bei kava su pienu ir gardėsiais.

Justinas Bieberis

Vaistažolių arbatos, žuvis bei sausainėliai „Ritz Bits“ (skirtingų skonių) – taip atrodo Justino Bieberio prašymas.

Justinas Bieberis

Drake'as

Išsiruošdamas į koncertus Drake'as pateikia konkretų prašymą – organizatoriai turi pasirūpinti, kad užkulisiuose jam netrūktų alkoholio ir cigarų.

Drake'as

Adele

Prieš lipdama į sceną Adele mėgsta išgerti raudonojo vyno taurę bei pasilepinti vištienos sumuštiniais. Tiesa, šie turi būti gaminami be pomidorų, acto, čili bei citrusinių vaisių.

Adele

Lady Gaga

Prieš koncertus Lady Gaga mėgsta atsigaivinti tirštais vaisių bei daržovių kokteiliais bei suvalgyti vieną kita dešrainį.

Lady Gaga
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)