53 metų Madonnos ir jos dukters drabužių linija „Material Girl“ socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė nuotrauką, kurioje Lourdes pasipuošusi itin seksualiniu kostiumu. Prierašas prie nuotraukos skelbė „Lola užkulisiuose per MDNA“. Fotografijoje Lourdes matuojasi mamos liemenėlę ir pamaiviškai rodo liežuvį.

Madonna ir duktė Lourdes

Šia liemenėle Madonna puošėsi ir per 1990 metais vykusį „Blonde Ambition“ koncertinį turą – dabar ji prikelta naujam gyvenimui ir kartu su popkaraliene lankysis 80-yje šalių.

„Šį kartą nusilenkiu garsiajai „Blonde Ambition“ turo kūgio formos liemenėlei, tačiau pateikiu jos 3D interpretaciją. Oda ir metalas, tai susiję su moteriškumo ir vyriškumo priešprieša, Madonna ir Jeanas Paulis Gaultier 2012 metais interpretuoja klasiką. Myliu Madonną. Ji vienintelė moteris, kuriai piršausi. Aišku, ji atsisakė“, - „Women's Wear Daily“ sakė dizaineris Jeanas Paulis Gaultier.

Balandį per interviu su Harry Smithu Madonna prisipažino, jog jai reikėtų būti griežtesne motina penkiolikmetei Lourdes, kuri neseniai buvo nufotografuota su cigarete dantyse.

„Tikrai nebuvau labai patenkinta, man nelabai patinka rūkantys asmenys. Nepritariu rūkymui – ypač kalbant apie mano vaiką“, - pamačiusi rūkančios dukros nuotraukas sakė Madonna, taip pat auginanti ir 11 metų sūnų Rocco iš santuokos su Guy Ritchie bei 6 metų Davidą ir 5 metų Mercy, kurios įsivaikino. Lourdes tėvas – Carlosas Leonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)