Per Majamyje įvykusį labdaringą vakarą, kurio metu buvo renkamos lėšos Madonnos įkurtai labdaros organizacijai „Raising Malawi“, atlikėja susirinkusiems svečiams siūlė įsigyti prabangius jos papuošalus, meno kūrinius, net pagal jos įgeidžius dekoruotą automobilį. Visos lėšos už pardavimus bus skirtos „Raising Malawi“ labdaros organizacijai, besirūpinančiais Malavio našlaičiais.

Tačiau tuo skandalistė neapsiribojo. Žvelgdama į susirinkusiuosius, tarp kurių buvo ir jos buvęs vyras S. Pennas, ji pareiškė, kad dar kartą atiduos savo Holivudo chuliganui, jei šis organizacijai paaukos net 150 tūkst. JAV dolerių.

Nors visa tai – veikiau šokiruoti mėgstančios Madonnos performansas, nei rimtas pasiūlymas, S. Pennas šį iššūkį priėmė tą pačią sekundę. Ant scenos žengęs S. Pennas surakino Madonną antrankiais, o ši koketiškai nusijuokė: „Tokių momentų mūsų santykiuose buvo ne kartą“.

Madonnos ir Seano Penno santuoka truko ketverius metus, per kuriuos popkaralienei teko nemažai kančių. Kai Madonnos kantrybė trūko, teismui ji pateikė net tris pareiškimus: dėl išprievartavimo, sunkių kūno sužalojimų ir paraišką dėl santuokos nutraukimo. Vėliau pirmuosius du ji atsiėmė, nusprendusi, kad geriausia pamoka buvusiam vyrui bus jos gailestingumas.

Gali būti, kad būtent dėl šio jos sprendimo net ir praėjus ketvirčiui amžiaus po skandalingų skyrybų Madonna ir Sh. Pennas lieka draugais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)