Būti tėvu – nelengvas darbas. Jeigu tau 73 metai ir visą gyvenimą praleidai kaip tikrų tikriausia roko žvaigždė, jis dar sunkesnis.

Nepaisant to, panašu, kad didžiausią stresą M. Jaggeris šiuo metu patiria ne dėl mažylio, kurį ką tik jam pagimdė trisdešimtmetė balerina Melanie Hamrick (porą skiria 43 metai). Viskas dėl jų santykių ateities, kuri, panašu, tikrai neaiški.

Jų meilės istorija tikrai ne iš paprastųjų ir neatitinka nė vieno įmanomo romantiško scenarijaus. Pora kartu negyvena – ir neplanuoja to daryti.

Šiuo metu M. Jaggeris iš Londono atvykęs į Niujorką, kad galėtų būti su kūdikiu. Balerinai jis nupirko 5 mln. svarų vertės namus, kur ji šiuo metu ir gyvena. Kalėdoms rokeris grįš į Didžiąją Britaniją, tačiau pažadėjo į Niujorką atskristi per Naujuosius.

Štai ką apie poros santykius pasakoja porai artimas šaltinis: „Mickas norėtų kuo daugiau laiko praleisti su savo sūnumi. Šiuo metu jam svarbiausia būtent tai, visa kita gali palaukti. Jis labai brangina tas trapias akimirkas ir stengiasi išgyventi patiriamą džiaugsmą kuo įmanoma tikriau“.

M. Hamrick puikiai supranta situaciją ir suvokia, kad M. Jaggerio juntamas moteriškos draugijos poreikis niekur nedings – panašu, kad jauna moteris su tokia padėtimi susitaikė.

Melanie Hamrick

Remiantis skirtingais skaičiavimais, „Rolling Stones“ lyderis per visą savo gyvenimą turėjo per 4 tūkst. meilužių ir, panašu, neketina sustoti. Jis tikras merginimo guru, savo talentą geriausiai išnaudojantis gastrolių metu. Visai neseniai rokeriai pristatė bliuzo nuotaiką persmelktą naują albumą ir realiai svarsto galimybę leistis į koncertinį turą. Niekas negali garantuoti, kad po jo nepasklis žinių apie naujas mylimąsias.

Panašu, kad būtent tai ir stabdo baleriną nuo oficialios bendros ateities su rokeriu. Prieš du mėnesius jai teko išgyventi tiktą pragarą, pasklidus gandams, kad M. Jackeris rėžia sparną apie aukštaūgę manekenę iš Rusijos.

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, balerinai tiesiog užvirė kraujas, sužinojus, kad jos mylimasis į koncertą spalį „Coachella Desert Trip“ atsivežė gražuolę iš Rusijos 27 metų Mashą Rudenko. Gandų, kad M. Jaggeris kaip reikiant užsidegęs mintimi sužavėti rusaitę, sklandė jau vasarą.

Netgi yra informacijos, kad modelis savo bičiuliams ne kartą pareiškusi, kad M. Jaggeris dėl jos „pametęs galvą“. Tiesą sakant, nieko keisto – rusaitė žavi ir liekna, ilgais šviesiais plaukais, kerinčia šypsena. Yra teigiančių, kad ji primena vieną M. Jaggerio gyvenimo meilių Jerry Hall jaunystėje.

To, kad Maša socialiniame tinkle „Instragram“ skelbė nuotraukas, kuriuose vilki marškinėlius su „Rolling Stones“ atributika, ir džiaugėsi puikiu koncertu „Desert Trip“, pakako, kad M. Hamrick tiesiog pasiustų iš pykčio.

#rollingstones #oldchella

A photo posted by Masha Rudenko (@masharudenko) on Oct 11, 2016 at 9:46pm PDT

Štai ką pasakoja šaltinis: „Melanie tiesiog pasiuto. Jai užvirė kraujas. Ji tikrai nesileis žeminama. Mickas stengėsi kuo greičiau šią istoriją nugramzdinti užmarštin ir padaryti viską, kad ji būtų laiminga“.

„Jis daro, kas įmanoma, kad tiek ji, tiek mažylis būtų laimingi, tačiau tai nėra paprasta. Romanui nepritaria ir Melanie motina, o dar vienas papildomas streso šaltinis“, – teigia šaltinis.

Ironiška tai, kad, nors M. Jaggeris ir nėra oficialiai vedęs, šį kartą meilės nuotykiai jam gali kainuoti daugiau nei būtume galėję pagalvoti.

Mickas Jaggeris ir L'Wren Scott

Iš pradžių oficialus santykių jų formatas buvo apibūdinamas kaip paprasčiausias romanas – pora kartas nuo karto susitikdavo Niujorke. Pirmą kartą jie esą susitiko 2014 vasarį – likus trims savaitėms iki tragiškos dienos, kai nusižudė ilgametė M. Jaggerio mylimoji L‘Wren Scott. Praėjus 11 savaičių po nelaimės, naujoji pora įamžinta besiglėbesčiuojanti viešbučio Ciuriche balkone.

Romano faktas buvo neigiamas iki pat L‘Wren savižudybės. Vėliau paaiškėjo, kad dizainerė greičiausiai puikiai žinojusi apie žaviosios balerinos ir jo mylimosios santykius.

Mickas Jaggeris ir jo moterys:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)