Per tą laiką, kai 2009 metais po tėvo mirties sulaukė didžiulio žiniasklaidos susidomėjimo, ji labai pasikeitė – suaugo, sustiprėjo ir dabar gyvena kaip paprasta laiminga paauglė, skelbia metro.co.uk.

Socialiniame tinkle „Instagram“ skelbiamos nuotraukos puikiausiai parodo, kokia žavia panele virto kadaise nedrąsi mergaitė. Nepasikeitė vienintelis dalykas – tarsi kiaurai veriančios žydros akys.

Panašu, kad merginai puikiai klostosi ir širdies reikalai. Santykiai su Chesteriu Castellaw jai teikia daug džiaugsmo ir vidinės ramybės. Anot porai artimų šaltinių, „Ch. Castellaw – vienintelis žmogus, kuriuo Paris pasitiki visais gyvenimo atvejais“.

„Chesteris jai daro tikrai gerą įtaką, padeda atsispirti visoms pagundoms ir laiko toliau nuo Holivudo dramų“, – „Radar Online“ teigia šaltiniai.

Nepaisant to, 2017 metais Paris ketina drąsiai žengti į šou pasaulį – ji atliks pagrindinį vaidmenį juostoje „Lundon’s Bridge and the Three Keys“.

Rugpjūtį minėdama tėvo gimtadienį, Paris socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė nespalvotą nuotrauką ir prie jos prirašė: „Žinau, kad stebi mane iš aukštai. Šiandien tavo gimtadienis, ir nors tavęs nėra šalia, mintimis ir maldomis visada esu su tavimi. Siunčiu savo angelui linkėjimus gimtadienio proga“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)