Ir nors pagrindinis kiekvienos merginos rūpestis – kaip kuo įspūdingiau pasipuošti išleistuvių vakarą ir kokia suknele nustebinti aplinkinius – Paris dėl to nesuko galvos. Legendinio atlikėjo dukra šventėje pasirodė apsirengusi vyrišką juodą kostiumą. Negana to, šiai šventei ji plaukus nusidažė ryškiai mėlyna spalva. Lygiai tokia pačia, kaip ir jos draugės suknelė.

Nuotrauka, kurioje ji apkabinusi kitą merginą per liemenį, Paris paviešino „Instagram“ tinkle. „Tik tikri draugai dažo savo plaukus tokia spalva, kad ji atitiktų draugės išleistuvių suknelę“, – prie nuotraukos prirašė P. Jackson, tačiau neįvardijo šalia stovinčios merginos.

Beje, po šia nuotrauka palaikymą ir džiaugsmą išreiškė kita socialinio tinklo vartotoja, pasivadinusi transmoteris Paris: „Melisos draugai sakė, kad matė jas besibučiuojant išleistuvių šventės metu. Smagu matyti, kad Paris nebijo parodyti savo transeksualumo. Dabar tas amžius, kai ji pati turi nuspręsti ir apsispręsti, ji heteroseksuali, homoseksuali ar biseksuali. O ši nuotrauka ir be žodžių pasako labai daug. Didžiuojuosi Paris, kad ji nebijo parodyti savo homoseksualumo! Tu – kietas riešutėlis“.

only true friends dye their hair to match their gal's prom gown.

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on May 27, 2016 at 6:50pm PDT

Su mergina išleistuvėse pasirodžiusi Paris kiek anksčiau pasidalijo nuotrauka ir su vaikinu. „Niekuomet nebuvau sutikusi žmogaus, į kurį būtų taip gera žiūrėti, kol jis snaudžia. Taip gera žinoti, kad jis – mano“, – prie nuotraukos, kurioje įsiamžino su vaikinu lovoje, rašė mergina.

never met anyone that looks this adorable when napping. so lucky to call him mine

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on May 25, 2016 at 4:44pm PDT

18-etė Paris savo tėčio neteko kai jai tebuvo vienuolika, prieš septynerius metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)