Būdama paauglė Melanie norėjo užkariauti kino pasaulį nusimetusi drabužius. Būsimoji Holivudo žvaigždė pirmosiose scenos, kuriose reikia apsinuoginti, suvaidino 17 metų. Netrukus filmų kūrėjai pastebėjo dailią mergaičiukę ir pakvietė sukurti pagrindinį – porno aktorės – vaidmenį. Nors filmas nebuvo pelningas, Melanie karjera sėkmingai įsibėgėjo.

M. Griffit pirmąkart susituokė 19 metų. Tačiau su išrinktuoju, aktoriumi Donu Johnsonu santuokoje išgyveno vos pusę metų. Iširus antrajai santuokai su aktoriumi Stevenu Baueru, aktorė įklimpo į narkotikų ir alkoholio liūną.

„Aš galėdavau užmigti tik apsvaigusi. Būdavau labai nelaiminga mergaitė, kai man tekdavo likti vienai“, – yra sakiusi M. Griffit.
Melanie Griffith

Po sėkmingos reabilitacijos Melanie dar kartą ištekėjo už antrojo savo vyro ir susilaukė dukros, Dakotos Johnson, kuri šiais metais išgarsėjo sukūrusi vaidmenį filme „50 pilkų atspalvių“. Su pirmagimės tėvu ji skyrėsi ir taikėsi daug metų, kol nesutiko trečiojo savo gyvenimo vyro, aktoriaus Antonio Banderaso. Su juo M. Girffit susilaukė antrosios dukters Stellos del Carmen Banderas. Su Antonio audringa santuoka truko 18 metų.

Aktorės grožį ir sveikatą žalojo ne tik priklausomybė alkoholiui ir narkotikams, bet ir nuskausminamiesiems vaistams. Dėl savo priklausomybių jai teko ne kartą gultis į reabilitacijos kliniką.

Nors M. Griffit sėkmingai įveikė kovą su odos vėžiu, tačiau tabako dūmų ji neatsisako iki šiol. Piktnaudžiavimas cigaretėmis kaip reikiant pakenkė Melanie odai. Galbūt dėl šio žalingo įpročio ji atrodo vyresnė nei yra iš tiesų. O galbūt jai meškos paslaugą padarė plastikos chirurgai – moteris tapo priklausoma ir nuo plastinių operacijų. M. Griffit chirurgų pagalba bandė pagerinti savo psichologinę būseną.

Dabar po skaudžių skyrybų su aktoriumi A. Banderasu atsitiesti bandanti 57 metų Melanie aktyviai sportuoja ir stengiasi susigrąžinti gyvenimo džiaugsmą.

Aktorės Melanie Griffith išvaizdos pokyčiai per pastaruosius 40 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)