„Ji labai pervargusi“, – sakė T. Brown atstovas. Moteris praeityje yra patyrusi kelis širdies smūgius.

Tuo metu, kai pasijuto blogai, Bobby Browno sesuo Tina bendravo su kitais Brownų šeimos nariais. Staiga nutirpo dešinė jos kūno pusė, todėl buvo nuspręsta kviesti greitąją. Ji nuvežė ligonę į Emory universitetinę ligoninė.

Tina Brown Atlantoje būna nuo tada, kai sausio 31 dieną į ligoninę buvo paguldyta jos dukterėčia. Ji kartu su kitais šeimos nariais budėjo prie 21 metų merginos ir meldėsi, kad Bobbi Kristina pasveiktų.

Vasario 5 dieną Atlantos viešbutyje švenčiant Bobby Browno 46-ąjį gimtadienį kilo konfliktas, kurio metu Tina savo sūnui Shayne'ui trenkė į galvą taure. Sūnus pateikti kaltinimus motinai atsisakė.

T. Brown artimai bendravo su savo broliene Whitney Houston. Būtent ji 2006 metais duodama interviu leidiniui „National Enquirer“ askleidė, kad jie vartoja narkotikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)