– Atvykstate į Lietuvą antrąjį kartą. Kaip jums čia patiko pirmąjį ir kiek laiko ketinate praleisti?

– Pirmasis kartas buvo tikras atradimas. Man labai patiko žmonės, kuriuos sutikau, pamilau Vilnių, kuris yra tikrai labai gražus, o oras buvo tiesiog puikus. Aš apsistojau mažame kambarėlyje vidury miesto, tad tikriausiai mačiau gražiausią miesto pusę, bet tai buvo tikrai nuostabu.

Džiaugiuosi, kad turiu galimybę sugrįžti ir atsivežti kiek daugiau savo šou bei pamatyti gerbėjus. Buvau nustebintas, kokia atsidavusi publika buvo pirmąjį kartą Lietuvoje. Pirmiausia, jie tarsi smalsiai į mane žvelgė, o tada tiesiog pasidavė linksmybėms. Man tai yra vienas nuostabiausių dalykų, nes tai reiškia, kad puikiai atlieku savo darbą. Pasirodymas pavyksta geriausiai, kai gerbėjai nori su juo susilieti, tad tikiuosi taip nutiks ir šįkart. Praleisiu Lietuvoje dvi dienas, žinau, kad nevažiuoju į Vilnių ir pamatysiu šį tą naujo. Tikiuosi bus smagu.

– Ar ruošiate kokių siurprizų gerbėjams?

Mano gerbėjai dažniausiai keliauja į skirtingus miestus ir eina į mano koncertus, nes žino, kad kaskart mano šou bus kitoks ir kupinas siurprizų. Keičiasi net dainų versijos, tai labai atviras ir nesikartojantis šou. Taigi, taip, aš planuoju siurprizų, tačiau jie visada priklauso nuo to, kokioje arenoje bus mano koncertas. Aš nenoriu kartotis, man smagu daryti siurprizus ne tik dėl gerbėjų, bet ir dėl savęs, nes jei koncertai visada būtų vienodi – man pačiam taptų nuobodu ir nebejausčiau džiaugsmo.

– Dirbote su kitomis didžiulėmis žvaigždėmis, kaip Ariana Grande, Pharrell Wiliamsu ir kitais. Kas iš tų darbo kartu akimirkų jums labiausiai įsiminė?

Nuostabiausias dalykas yra tas, kad tu niekada nežinai, kas gali nutikti ir visada turi priimti visus vienodai. Gali dirbti su pačia didžiausia žvaigžde pasaulyje ir nieko iš to „nepasiimti“, gali dirbti su visai nežinomu žmogumi, o po trejų metų jis taps pačiu populiariausiu pasaulyje.

Ką iš to išmokau? Su bet kuriais žmonėmis turi dirbti atvira širdimi ir protu. Pirmą kartą, kai dirbome su Ariana, mes tai darėme „Skype“, o ji buvo vaikų žvaigždė iš „Nickelodeon“ šou. Vėliau ji pasikeitė į seksualią divą su neįtikėtinu balsu. Jai tai pavyko taip greitai, bet kai pamačiau, kiek ji įdeda darbo bei kaip yra susikoncentravusi ties savo karjerą – žinojau, kad vieną dieną ši mergaitė taps didžiule žvaigžde. Gyvenimas pilnas siurprizų, manau turėtume juos priimti atvira širdimi, nesvarbu, kiek ilgai esame šou versle.

– Ką labiausiai mėgstate ir ko labiausiai nekenčiate savo darbe?

Labiausiai mėgstu ir nekenčiu to paties dalyko – to, kad aš neturiu žalio supratimo, kas nutiks kitąmet. Nekenčiu, nes tai mane priverčia jaustis š.... ir nestabiliai, bet tuo pačiu man tai labai patinka, nes tai leidžia man daryti tai, ką labiausiai mėgstu ir išlikti produktyviu.

– Ką keisčiausio jums yra iškrėtę gerbėjai?

Turiu pasakyti, kad beveik visi mano gerbėjai yra nuostabūs ir geranoriški. Tai išties mane jaudina. Jie perka man dovanas ar jas padaro patys ir saugo tol, kol gali man perduoti, o aš nieko niekada neišmetu, turiu visas jų dovanas. Tai man labai sušildo širdį: mes vieni kitų nepažįstame, tačiau mus jungia muzika ir tai kuria ypatingą ryšį.

Aišku, teko susidurti ir su pakvaišusiais gerbėjais. Keistuoliai miegodavo prie mano namų, bet aš jų nepavadinčiau gerbėjais, jie tiesiog pakvaišėliai (juokiasi)

Kartą gavau laišką iš moters, kuriame buvo rašoma, kad ji labai pyksta ant manęs ir pavargo slėpti tiesą, jog esu jos vaiko tėvas bei paduos mane į teismą. Aš tada pamaniau: „Klausyk, bičiule, tu tikrai nesupranti, apie ką kalbi. Paduok mane į teismą, kiek tik nori kartų“ (kvatoja)

O pati keisčiausia šios istorijos dalis buvo ta, jog ta moteris dirbo restorane į kurį aš eidavau valgyti kelerius metus ir aš niekada nežinojau, kad ji tokia išprotėjusi!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)