Nepaisant to, kad yra kilusi iš vagonėlių aikštelės, kurioje, jos pačios teigimu, ji prieš tai gyvenusi, gerbėjams ramybės neduoda jos lūpų forma, rašo starplasticsurgery.com.

Dabar jos atrodo putlesnės, net pernelyg putlios, ir daugybė tinklaraštininkų neabejoja, kad L. Del Rey yra pasidariusi kosmetinę lūpų operaciją.

Nors diskusijos dėl lūpų verda ir kitų žvaigždžių, pavyzdžiui, Scarlett Johansson, atžvilgiu, L. Del Rey šioje srityje kelia savas susidomėjimo bangas. Daug kas tvirtina, jog visai tikėtina, kad dainininkei buvo sušvirkštos kolageno injekcijos, suteikiančios lūpoms putlumo.

Kita vertus, gali būti, kad jos lūpoms buvo panaudoti specialūs implantai ar riebalų skiepai, suteikiantys minkštesnių ir pilnesnių lūpų vaizdą, išryškėjantį tuomet, kai ji dainuoja.

Keli žmonės šį klausimą uždavė pačiai dainininkei, ir, nors niekas nieko nepatvirtino, L. Del Rey atkakliai neigia, jog save gražino kokiomis nors plastinėmis procedūromis.

„Atsiprašau, bet kelerius metus gyvenau vagonėlių parke. Neturėjau pinigų nusipirkti net javainių „Cocoa Puffs“. Negalėjau iššliaužti iš po tilto ir pasidaryti operaciją“, - per interviu „Complex“ sakė L. Del Rey.

Žinoma, kaip ir kitų įžymybių atveju, gerbėjai įžvelgia akivaizdžius išvaizdos skirtumus, reikalaujančius paaiškinimo.

Nors L. Del Rey neigia pasidariusi kokias nors operacijas, palyginus jos nuotraukas iš ankstyvosios karjeros ir dabar, kaip ji atrodo per interviu ir savo pasirodymus, galima pastebėti ryškius išvaizdos pokyčius.

Turint galvoje, kad jaunoms ir dailioms įžymybėms nėra neįprasta tobulinti savo išvaizdą operacijomis, L. Del Rey veidas yra vienas pagrindinių klausimų, kurstančių dainininkės gerbėjų smalsumą.

Vertinant internete pasirodžiusias senesnes ir dabartines nuotraukas, neįmanoma nepastebėti, kad L. Del Rey jose atrodo visiškai kitaip.

Atremdama žurnalistų klausimus dėl plastinės chirurgijos, dainininkė minėtam žurnalui „Complex“ sakė: „Man nieko nebuvo atlikta. Tai pasakys visi, kurie mane pažįsta. Mano lūpos gana putlios. Būtent taip ir atrodau dainuodama“.

Kalbant apie lūpas, L. Del Rey žurnalui T prisipažino: „Mano lūpos natūralios. Tikrame gyvenime jos neatrodo taip putliai. Manau, kad toks įvaizdis susidarė dėl to, kad dainos „Video Games“ klipe šaržavau savo vaizdo įrašą“.

Įžymybių stebėtojai ir paskalų tinklalapiai, remdamiesi senesnėmis ir dabartinėmis nuotraukomis, tvirtina, kad nėra abejonių, jog L. Del Rey lūpos yra patobulintos – jų forma gali būti lūpų implantų rezultatas.

O ką apie L. Del Rey plastines operacijas mano plastikos chrirugai?

Plastikos chirurgas iš Majamio, daktaras Michaelas Salzhaueris teigė: „Regis, kad Lana Del Rey tikrai galėjo pasididinti lūpų apimtį kokiais nors odos užpildais. Jos yra šiek tiek per putlios ir, palyginus su kitais veido bruožais, atrodo neproporcingai“.

Panašiai „In Touch Weekly“ kalbėjo ir plastikos chirurgas iš Niujorko, daktaras Thomas Sterry: „Atrodo, kad į jos viršutinę lūpą buvo suleistas visas švirkštas specialaus preparato“.

Tačiau įžymybių plastikos chrirugas Davidas Shaferis iš Niujorko su tokia kolegų nuomone nesutinka. „Kai kurie žmonės tiesiog iš prigimties turi putlesnes lūpas. Įžvelgti skirtumus senose nuotraukose sunku, todėl injekcijų veikiausiai nebuvo“, - teigė jis.

Žinoma, yra ir daugiau tokių žmonių kaip daktaras D. Shaferis, manančių, kad L. Del Rey grožis yra visiškai natūralus. Jie tvirtina, kad natūralų lūpų putlumą dainininkė akcentuoja lūpų dažais bei lūpų blizgiu.

Nepaisant diskusijų dėl L. Del Rey lūpų, nemažai plastikos chirurgų spėja, jog dainininkei taip pat galėjo būti sušvirkštos injekcijos į veidą ir patobulinta nosies forma…

DELFI skaitytojams siūlome nuomonę pareikšti apklausoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)