Unikalios išvaizdos savininkė savo įgimtus patrauklius veido bruožus nevengia paryškinti ne tik retro stiliaus makiažu, bet ir šukuosena, o dailias kūno linijas pabrėžia ypač mėgstamomis trumputėmis suknelėmis.

„Dabar aš jau suprantu, kaip svarbu būti gražiai. Grožis – didžiulė jėga ir galia“, – apie grožį sako Lana Del Rey.

Kalbama, kad karjeros pradžioje šalia žvaigždės, kurios tikrasis vardas Elizabeth Wollridge Grant, buvo būtent milijonierius tėvas Robertas Grantas, padėjęs dukrai su albumo „Kill Kill“ rinkodara. Tiesa, tuomet Lana Del Rey dar vadinosi Lizzy Grant, o albumas laukto susidomėjimo nesukėlė. Atlikėją išgarsino po metų „Youtube“ svetainėje patalpintas jau Lanos Del Rey kūrinys „Video Games“.

Lana Del Rey „Video Games“:

„Nesitikėjau, kad jis taps singlu, tačiau žmonės į jį sureagavo. Išties man labai liūdna, kai atlieku šį kūrinį. Kartais aš net jį dainuodama verkiu“, – apie tiltą į šlovę nutiesusį pasaulinį hitą „Video Games“ atsiliepia Lana Del Rey.

Visgi, nors Lana Del Rey vadinama turtinga paveldėtoja, tvirtinama, jog tam, kad pasiektų muzikos olimpą, ji nepaėmė nei vieno tėvo dolerio. Viskas, ko ji pasiekė – jos talento, grožio ir sunkaus darbo rezultatas.

Lanos Del Rey grožį ir talentą bus galima įvertinti jau birželio 4 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančiame koncerte. Bilietus, kurių liko vos keli šimtai, platina „Tiketa“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)