Aktorė socialiniame tinkle „Instagram“ paviešino naujausias, šių metų vasarį gimusio sūnaus Sailoro Gene fotografijas, rašo spletnik.ru.

Prieš kelis mėnesius L. Tyler interneto erdvėse jau skelbė mažylio nuotrauką, tačiau joje buvo matyti tik jo rankytė. Šį kartą aktorės gerbėjai turėjo galimybę pamatyti ir jo veiduką.
Berniuko tėtis Davidas Gardneris savo paskyroje taip pat paskelbė sūnelio fotografiją, palikdamas prie jos komentarą: „Mūsų nuostabusis berniukas... Sailoras Gene Gardneris. Ačiū Dievui, kad jis panašus į savo gražiąją mamą“.

Priminsime, kad apie Liv ir Davido romaną gerbėjai sužinojo praėjusią vasarą. Aktorę ir futbolo agentą supažindino bendra bičiulė Kate Moss. Netrukus L. Tyler pastojo – ši naujiena buvo patvirtinta rugsėjo mėnesį. 

Šių metų pradžioje pasirodė pranešimų, kad Davidas pasipiršo aktorei.
Tai antrasis L. Tyler vaikas. Nuo pirmojo vyro ji augina 10 metų sūnų Milo. D. Gardneris iš pirmos santuokos taip pat turi sūnų - 7 metų Grey.

💗Sailor Gene Gardner💗

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją