Jamaikos modelis, dainininkė ir aktorė nusitiesė karjeros kelią savo išskirtiniu stiliumi bei egzotiškos mados pojūčiu. Ilgą laiką prieš atsirandant Lady Gagai, Grace Jones buvo ne tik išskirtinės išvaizdos moteris, bet ir atlikėja, dainų autorė bei prodiuserė, kuri sėkmingai skynėsi kelią į Holivudą.

Hito „The Slave To The Rythm“ autorė įsiminė ir vaidmeniu filme „Konanas Barbaras“, kuriame pasirodė drauge su Arnoldu Schwarzeneggeriu.

Jones atvirai reiškia nepasitenkinimą „Born This Way“ atlikėja, kurią kaltina stiliaus kopijavimu ir dizainerio Philipo Treacy „vagyste“. Šis dizaineris nemažai prisidėjo prie G. Jones įvaizdžio kūrimo. „Aš taip supykau,“ - sakė ji, viename radijo interviu. „Žinau, kad Philipui reikia pinigų, bet žinote ką, negi neįmanoma palaukti, kol baigsiu savo turą, prieš puolant kopijuoti tai, ką kartu kūrėme?‘

Ne tik Lady Gaga užsitraukė G. Jones pyktį. Supermodelis apkaltino Kanye West jos kolegos fotografo Jean-Paul Goude nuotraukų kopijavimu. 38 m. reperis 2010 m. panaudojo vieną žymiausių fotografo įamžintų pozų, kurios originale – G. Jones, savo tuometinės merginos Amber Rose internetiniam puslapiui.

„Kanye ilgą laiką kopijuoja mane ir Jean-Paul Goude, tad per daug nenustebino,“ - sakė ji, šio mėnesio „Nowstalgia“ žurnalui. - „Jis tai padarė ne vienas, ir padarė labai blogai.“

Šiuo metu Jones pristatinėja ir aktyviai reklamuoja savo naujuosius memuarus „Aš niekada nerašysiu memuarų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją