Atsižvelgiant į faktą, jog B. Obama K. Westą kartą pavadino kvailiu ir netgi pareiškė, jog jis ir jo mylimoji Kim Kardashian iškreipia amerikietiškosios svajonės sampratą, radijo laidos vedėjams magėjo sužinoti, kokie reperio ir prezidento santykiai.

Nepanašu, jog jie kada nors taps geriausiais draugais.

Pirmiausia, anot K. Westo, jis ir jo mylimoji K. Kardashian – „popkultūros simboliai“, todėl prezidentas neturėjo pareikšti, jog jie „perlenkia lazdą“.

„Man visai nerūpi, prezidentas jis ar ne. Man svarbios mintys, kaip padėti žmonėms, ką gero duoti pasauliui. Mano muzika žmonėms teikia džiaugsmą. Mano kūryba džiugina žmones. Ir svarbiausias šiuo atveju visai ne aš. Svarbiausia idėja. Ar jums nekelia galvos skausmo rūpesčiai prieš Kalėdas? Drabužiai? Dovanos? Kiti dalykai? Steve Jobsas, jo idėjos, žmonėms gyvenimą palengvino“, - radijo stotyje sakė reperis.

Baigdamas tiradą, K. Westas pažymėjo, jog B. Obama „neturėtų minėti jo dukros motinos vardo, nes mes abu esame iš Čikagos“ ir pažymėjo, jog konfliktui su prezidentu reikšmės neteikia.

„Tai tik mano mintys. Ir jos tikrai nėra pačios svarbiausios“, - sakė K. Westas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)