36 metų aktorė ištekėjusi už Jimo Totho ir tai bus pirmas poros vaikas. Su ankstesniu savo sutuoktiniu Ryanu Phillippe R. Witherspoon susilaukė dviejų atžalų.

Pranešama, kad nors aktorė gimdyti turėtų rugsėjo pradžioje, tačiau mažylis pasaulį gali išvysti ir anksčiau. Šaltinis iš aktorės aplinkos pranešė: „Reese antradienio naktį dėl komplikacijų buvo nuvežta į ligoninę. Tąnakt ją paleido, tačiau šiandien ji vėl buvo skubiai nugabenta į ligoninę. Regis, kad ji gali gimdyti“.

„Reese ir Jimas šiek tiek nerimauja, kad kūdikis gali gimti per anksti. Kadangi tikroji gimdymo data jau nebetoli, jie tikisi, kad su kūdikiu bus viskas gerai“, - atskleidė šaltinis.

Juostos „Užsispyrusi blondinė“ („Legally Blonde“) žvaigždė antradienio, rugpjūčio 21-osios, popietę buvo pastebėta užkandžiaujanti mieste dar prieš tai, kai atsidūrė ligoninėje.

R. Witherspoon ir J. Tothas susituokė 2011 metais Kalifornijoje. Filme „Tai reiškia karą“ („This Means War“) nusifilmavusi aktorė po septynerius metus trukusios santuokos su R. Phillippe išsiskyrė 2007 metais. Jiedu kartu rūpinasi dvylikamete dukra Ava ir aštuonerių sūnumi Deaconu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją