Nėščia tamsiaplaukė R. Fico liepos 2 dieną buvo nufotografuota Milano oro uoste, iš kur ji skrido į Romą. Moteris neslepia, kad dabar bando „atgaivinti santykius“ su mylimuoju. Nors dar nedidelis, tačiau jau akivaizdžiai matomas pilvukas buvo pridengtas mėlynais sportiniais marškinėliais.

Tuo metu M. Balotelli kartu su visa Italijos futbolo komanda Romoje susitiko su šalies prezidentu Giorgio Napolitano.

24 metų Raffaella „Manchester City“ puolėjui 21 metų M. Balotelli apie savo nėštumą pranešė prieš pat pusfinalio rungtynes, kuriose Italijos komanda susitiko su Vokietija.

Leidiniui „The Sun“ moteris sakė: „Žinau, kaip stipriai mane myli Mario ir aš jį myliu. Dabar mes bandome atgaivinti santykius. Jis bus linksmas tėtis ir geras, mylintis partneris“.

Modelis su „Manchester City“ futbolininku susitikinėti pradėjo 2010 metų pradžioje, tačiau netrukus M. Balotelli buvo apkaltintas pasimatymais su buvusia mylimąja Jennifer Thompson, kuri anksčiau buvo užmezgusi romantiškus santykius su Wayne Rooney.

Buvo kalbama, kad futbolininkas susitiko su ja penkis kartus ir dukart turėjo intymius santykius.

Pirmadienį Raffaella sakė: „Paskambinau rungtynių su Vokietija išvakarėse ir pasakiau: „Aš laukiuosi kūdikio, tai tavo vaikas“. Po pauzės jis atsakė: „Tu man pranešei geriausią žinią pasaulyje“.

Pora santykius nutraukė birželio 29 dieną, todėl gegužės viduryje paaiškėjusi žinia apie nėštumą R. Fico buvo nemenka staigmena. Iš pradžių džiugią naujieną ji slėpė, tačiau kiek vėliau prasitarė savo šeimos nariams.

„Nuėjau į vaistinę Milane nusipirkti nėštumo testą ir sužinojau, jog laukiuosi. Šią žinią pranešiau tik savo mamai ir broliui, - prisimena Raffaella. - Per praėjusias Kalėdas jis man pasiūlė susituokti ir sulaukti sūnaus ir aš sutikau“.

Italijos šou „Big Brother“ pasirodžiusi ir anksčiau su Cristiano Ronaldo susitikinėjusi moteris pridūrė, kad nors kūdikio lytis nežinoma, vardą būsimai atžalai išrinks pats Mario.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)