Televizijos žvaigždė Kim Kardashian, netrukus susilaukianti antrojo vaikelio, „Instagram“ tinkle paviešino taikos ženklą su Eifelio bokšto siluetu. Nuotrauką moteris pažymėjo žymele #prayforparis.

Kim Kardashian

Kim sesuo Khloe Karsahian „Inatagrame“ pasidalijo gėlių, nuspalvintų lyg Prancūzijos vėliava, nuotrauka ir pacitavo Baraco Obamos žodžius, kad kartą jie jau regėjo, kaip teroristai žudo visiškai nekaltus žmones. „Šis išpuolis nėra tik prieš Paryžių ar prancūzus, tai išpuolis prieš visą žmoniją ir visas vertybes, kuriomis dalijamės“, – rašė Khloe. Ji savo įrašą taip pat susiejo su visais, pažymėtais #prayforparis žymele.
Khloe Kardashian

Dainininkė Jennifer Lopez paviešino Eifelio bokšto nuotrauką su Martino Lutherio Kingo citata: negali nužudyti tamsos; tik šviesa tai gali. Neapykanta negali nužudyti neapykantos; tik meilė tai gali.
Jennifer Lopez

Dainininkas Justinas Bieberis „Instagram“ paskyroje paviešino savo paties nuotrauką, joje jis – apsiašarojęs. „Ašaros yra sveika“, – nedaugžodžiavo vaikinas.
Justinas Bieberis

Davidas Beckhamas „Instagram“ paskyroje paviešino auštančio ryto Paryžiuje nuotrauką: „Kai saulė kils šiame gražiame mieste, prisiminkite visus žmones, kurie žuvo ir jų šeimas, kurios juos prarado. Mūsų mintys – su jumis...“
Davidas Beckhamas

Milijonierė didžėja Paris Hilton pasidalijo verkiančios akies nuotrauka. „Tai drasko širdį. Savo mintis ir maldas siunčiu visiems, kuriuos paveikė ši tragedija Paryžiuje šiąnakt“, – išliejo mintis Paris.
Paris Hilton

Dainininkė Madonna „Instagram“ paskyroje užstojo imigrantus: „Mes visi esame imigrantai!“ Atlikėja paviešino nuotrauką su užrašu: „Nuo mano kraujuojančios širdies, visam pasauliui“.

Madonna
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)