Pagal Floridos valstijos įstatymus krepšinio žvaigždė ir iš Kubos kilęs 33 metų modelis turės 60 dienų, per kurias privalės pasinaudoti leidimu tuoktis, kai jis bus suteiktas. TMZ duomenimis, pora ketina įteisinti savo santykius balandžio 27 dieną.

M. Jordanas ir Y. Prieto susižadėjo 2011 metais, prieš tai trejus metus susitikinėjo. Vyro atstovas Šiaurės Karolinos televizijos stočiai WCNC tvirtino, kad M. Jordanas pasipiršo per Kalėdas.

Tai bus antroji įmonės „Charlotte Bobcats“ savininko santuoka. Anksčiau jis buvo vedęs Juanitą Vanoy, tačiau po septyniolika metų trukusios santuokos 2006 metais išsiskyrė. J. Vanoy, po skyrybų gavusi apie 168 milijonus dolerių (446 milijonus litų), su krepšininku susilaukė trijų vaikų: sūnų Jeffrey Michaelo (24 metai) ir Marcuso Jameso (22 metai) bei dukros Jasmine (19 metų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)