Šiuo metu jau patvirtinta, kad gydytojai ant dainininkės balso stygų aptiko naviką, rašo news.yahoo.com.

„Gydytojai aptiko ant Janet balso stygų darinį, o tai gali būti rimta“, - atskleidė šaltinis. „Tai būklė, reikalaujanti neatidėliotinos pagalbos“, - patikino jis.

Nepaisant rimtos diagnozės J. Jackson tikina optimistiškai vertinanti perspektyvą tęsti vėliau šiais metais suplanuotus koncertus, o su situacija susipažinęs šaltinis patikino, kad J. Jackson neabejoja, kad maldos ir jos valia padės jai atsigauti ir tęsti koncertus jau šį pavasarį arba vasaros pradžioje.

Spalio mėnesį J. Jackson jau atšaukė koncertus, kad pailsintų balso stygas, tačiau dabar gydytojai įspėja, kad jei jai teks kovoti su vėžiu, ji galbūt nebegalės dainuoti.

Dievas neleis, kad tai būtų gerklų vėžys, nes tai neabejotinai nutrauktų jos koncertinę veiklą, nes ji nebegalėtų dainuoti“, - patikino gydytojas Stuartas Fischeris.

„Bus atliekamas labai kompleksinis chirurginis gydymas, o po jo seks ne vieno mėnesio trukmės spindulinis gydymas“, - sakė S. Fischeris.

J. Jackson stengėsi išlikti optimistiškai nusiteikusi, kai aiškino turo koncertų atidėjimo priežastį.

„Sveiki, mielieji, su šventėmis visus jus! Noriu, kad žinotumėte. Šiandien iš savo gydytojų sužinojau, kad man greitu metu turi būti atlikta operacija. Skaudančia širdimis turiu jums pranešti, kad esu priversta atidėti koncertinį turą iki pavasario“, - teigė J. Jackson.

„Prašau jūsų maldų už mane, mano šeimą ir visus šiuo sunkiu periodu, daugiau komentarų nebus“, - sakė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)