Pasak kompanijos „Live Nation Lithuania“ atstovo Igno Dirmos, preliminariais duomenimis R. Brandas atšaukė dešimt pasirodymų. „Mes dar nežinome priežasties, kodėl taip nutiko, kodėl komikas nepasirodys Lietuvoje. Kiek žinome, pasirodymai atšaukti dėl asmeninių aktoriaus priežasčių“, - DELFI kalbėjo I. Dirma. Vyras teigė, kad bilietų pardavimai ir atšaukti pasirodymai nėra susiję.

Britų komikas pasaulinio turo „Messiah Complex“ metu į pasirodymų grafiką įtraukęs ne tik Europos ir Šiaurės Amerikos šalis, bet ir Turkiją bei Pietų Afriką. Šio turo šou metu Russellas kalba apie ryškias istorines asmenybes – nuo Jėzaus Kristaus iki Adolfo Hitlerio.

Britų komedijos apdovanojimu už gyvenimo pasiekimus apdovanotas Russellas Brandas yra pripratęs prie didžiulės auditorijos – Londone jo šou yra vykę didžiojoje O2 arenoje. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)