Klausimas, kodėl nesensta E. Longoria, neduoda ramybės milijonams žmonių. Kodėl aktorės veidas, užuot senęs, kas kartą atrodo vis gaivesnis ir jaunesnis? Pati moteris teigia, kad jos grožio paslaptis labai paprasta: subalansuota mityba, veiksmingas paakių kremas ir sportas. Kritikai ir chirurgai su šiuo teiginiu nesutinka – jie teigia, kad aktorės veidas pagražintas botokso injekcijomis. Belieka teigti, kad specialistai padirbėjo labai gerai – veidas atrodo natūraliai.

Specialistai neabejoja, kad E. Longorios nosis – taip pat plastikos chirurgų darbas. Vieną dieną jos nosis tapo stebuklingai siauresnė ir mažesnė. Tokių pokyčių negali užtikrinti joks kremas – tik skalpelis. Be to, yra tokių, kuriems naujoji aktorės nosis nepatinka, jie sako, kad ankstesnė E. Longoria buvo žavesnė ir unikalesnė.

Be to, akylus stebėtojai pastebi, kad akivaizdžiai pasikeitęs ir aktorės krūtinės dydis. Plastikos chirurgai vieningai sutinka, kad ji ryžosi krūtinės didinimo operacijai. Spėjama, kad aktorės krūtinė iš A dydžio virto C dydžio. Nepaisant to, sutinka, kad dydis parinktas proporcingai jos figūrai, todėl atrodo natūraliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)