„Turime naują pirmąją damą, ji graži, liekna, puikiai atrodytų su jūsų drabužiais“, – paklausė T. Fordo praėjusią savaitę. Akivaizdžiai norėta išsiaiškinti, ar T. Fordas norės dirbti su buvusiu modeliu, ar griežtai atsisakys, rašo dailymail.co.uk.

T. Fordas akimirką sutriko, o paskui atsakė: „Nežinau. Prieš kelerius metus manęs prašė ją rengti. Aš nesutikau.“

Jis paaiškino: „Ji ne mano tipo.“

T. Fordas (55 m.) sakė, jog nenorėtų rengti M. Trump, kadangi jo drabužiai pirmajai šalies damai yra „per brangūs“.

Tačiau dizainerio suknelės nebuvo per brangios Michellei Obamai, kurią jis 2011 m. papuošė dramblio kaulo rūbu vakarienei su karališkąja šeima Bakingamo rūmuose. Jis netgi priderino ilgas pirštines prie suknelės.

Suknelės kainos niekas nežino, bet T. Fordo vakarinių suknelių kainos prasideda nuo 5 000 dolerių, o daugumos kainos siekia penkiaženklius skaičius.

„Mchellę rengiau vieną kartą, kai ji vyko į Bakingamo rūmus vakarienei su karaliene. <...> Jaučiausi pagerbtas“, – sakė jis.

Paklaustas, ar M. Trump turėtų nustoti vilkėti brangius drabužius, kai jos vyras pradės eiti prezidento pareigas, jis atsakė: „Palieku tai spręsti pačiai Melaniai.“ Jis pridūrė, kad nerengtų ir Hillary Clinton, jei ji dirbtų Baltuosiuose Rūmuose.

Dauguma mados namų stengiasi nekomentuoti naujos pirmosios damos ir nekalbėti apie tai, ar kurs jai drabužius. Tik prancūzų kilmės dizainerė Sophie Theallet, kurios drabužiai akivaizdžiai buvo mėgstami dabartinės JAV pirmosios damos, po prezidento rinkimų parašė pranešimą, kuriame teigė nerengsianti M. Trump ir tikisi, kad kiti dizaineriai elgsis taip pat.

Įspūdingos kainos ir vienos suknelės taisyklė

Na o tarp dizainerių retas sulaukė tokios sėkmės kaip T. Fordas. Jis išgarsėjo 1994 m., kai buvo paskirtas „Gucci“ kūrybiniu direktoriumi. Tuo metu mados namai praktiškai bankrutavo, o vadovaujant T. Fordui po penkerių metų jų vertė buvo 4 mlrd. dolerių.

Tiesa, jo kūryba sulaukė ir kritikos, taigi 1999 m. jis ėmės antro darbo – tapo „Yves St. Laurent“ mados namų kūrybiniu direktoriumi.

Šios pareigos T. Fordui ne visada būna lengvos – nors mados kritikams patinka jo kūryba ir pelnas, pačiam Y. St. Laurentui jo darbai labai nepatinka, jis ne kartą kritikavo jaunojo dizainerio hiperseksualizuotą estetiką.

2004 m. T. Fordas pasitraukė iš abiejų mados namų kūrybos direktoriaus pareigų, kai kilo klausimų dėl „Gucci“ grupės ateities.

Kelerius metus jis ilsėjosi, 2006 m. įkūrė savo prekės ženklą, kuriame yra ir aksesuarų, grožio produktų, drabužių vyrams ir moterims.

T. Fordo drabužius greitai pamėgo garsios moterys. Jos moka 11 000 dolerių už puošnią vakarinę suknelę ar 2 200 dolerių už juodą suknelę be rankovių.

T. Fordas stengiasi per daug nesiafišuoti, galbūt todėl jis praeityje nesutiko rengti M. Trump.

Jis yra pažadėjęs garsiausiems Holivudo įvykiams, kaip antai, „Oskarų“ ir „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijoms, nerengti daugiau nei vienos garsenybės.

Garbės pasipuošti T. Fordo suknele ant raudono kilimo turėjo aktorės Gwyneth Paltrow, Naomi Watts, Reese Witherspoon ir Julianne Moore, taip pat aktoriaus Tomo Hankso žmona Rita Wilson.

Vienos suknelės taisyklės T. Fordas laikosi griežtai. Hayden Panettiere buvo priversta sumokėti 10 000 dolerių už jau sukurtą dizainerio suknelę 2014 m. „Auksinių gaublių“ įteikimo ceremonijai. Aktorė sakė seniai svajojusi pasipuošti dizainerio suknele išskirtiniam renginiui, deja, tam vakarui T. Fordas kūrė suknelę aktorei Naomi Watts.

Tiesa, vėliau dizaineris nusiuntė H. Panettiere gėlių ir raštelį su komplimentu, kad tą vakarą ji gražiai atrodė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)