Jei manote, kad romanai yra vienintelė rašytojos aistra – klystate. Per konferenciją L. Riley atskleidė, jog ne ką didesnį džiaugsmą jai teikia namai ir jų renovacija.

„Moterys mėgsta batus, o aš – namus. Gyvenu labai sename name, tad visus pinigus skiriu jo renovacijai. Užtat Jūsų visų dėka galiu gyventi savo svajonių namuose“, – teigė L. Riley.

Britų rašytoja taip pat prisipažino, jog nėra iš tų kūrėjų, kurioms tenka sukti galvą, iš kur pasisemti įkvėpimo – jai įkvepimas niekuomet neišblėsta.

Visiems jauniems rašytojams L. Riley pataria niekuomet nesigręžioti atgal ir juodraštį rašyti be sustojimo – neskaityti ir netaisyti praėjusio puslapio ar skyriaus.

Kas gi pirmasis gauna progą perskaityti L. Riley knygas? Per konferenciją moteris besijuokdama patikino, jog tai – ji pati.

Įdomu ir tai, jog visas savo knygas L. Riley parašo... per 9 mėnesius. Anot jos, tai – lyg nėštumas. Sunkiausia akimirka, anot jos, būna tuomet, kai knygą, kurią myli kaip savo vaiką, tenka atiduoti į spaustuvę.

Paklausta, kokio žanro knygas mėgsta, L. Riley atsakė, jog skaito viską be išimties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)