Nuotraukoje Beyonce pozuoja laikydama mažylius ant rankų, kūną pridengusi spalvinga skraiste. Atlikėjai už nugaros – milžiniška gėlių žiedų arka.

Primename, jog pasaulis ilgai spėliojo, kokius vardus žymieji tėveliai suteiks savo dvynukams. Prieš porą savaičių paaiškėjo, jog vyresnioji sesutė Blue Ivy nuo šiol šeimoje augs kartu su Rumi ir Siru.

Portalas TMZ teigė, jog garsūs tėveliai siekia apsaugoti savo vaikų vardų autorines teises, todėl jau pateikė prašymus reikiamoms institucijoms.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 13, 2017 at 10:10pm PDT

Berniukas Sir gavo patį neįprasčiausią vardą šeimoje. „Sir“ – taip skamba angliškas sero trumpinys. Jo sesutei suteiktas japonų kilmės vardas. Rumi buvo ir 13-ame amžiuje gyvenusio persų poeto Jelaluddino pavardė.

DELFI primena, jog žinia apie Beyonce ir Jay-Z vaikų gimimą pasaulio žiniasklaidą apskriejo birželio 18-ąją. Namo iš ligoninės jie grįžo tik prieš kelias dienas.

„Bey ir Jay yra sujaudinti ir jau ėmė dalintis geromis naujienomis su šeimos nariais bei artimiausiais draugais“, – „People.com“ sakė šaltinis.

Prieš tai vienas poros bičiulis žiniasklaidai pasakojo, kad Beyonce bandė pastoti kelerius metus, tačiau nesėkmingai. Tad buvo daroma prielaida, jog jiems dvyniu susilaukti padėjo dirbtinio apvaisinimo specialistai.

Primename, jog džiugią žinią apie nėštumą atlikėja taip pat paskelbė savo „Instagram“ paskyroje. „Norime pasidalinti savo meile ir džiaugsmu. Esame palaiminti dvigubai, – milijonams gerbėjų rašė Beyonce. – Esame neįtikėtinai dėkingi, kad mūsų šeima paaugs dar dvejais asmenimis. Dėkojame už jūsų gerumą.“
Su vyru Jay-Z Beyonce augina dukrą, kurios susilaukė 2012-ųjų sausį. Tuomet moteris savo naujienos apie šeimos pagausėjimą taip pat už pinigus neatskleidė jokiam leidiniui. Tąkart suapvalėjusį pilvuką ji pademonstravo daugiatūkstantinei miniai koncerto metu. Šįkart naujieną pranešė socialiniame tinkle „Instagram“, pasidalydama suapvalėjusio pilvuko nuotrauka.
Tiesa, dukrelės pirmosios nuotraukos taip pat nepavyko nusipirkti jokiam leidiniui. Pirmą kartą mažylės nuotrauką tėvai paviešino specialiame dukros Blue Ivy internetiniame puslapyje.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)