Užsienio žiniasklaidoje skelbiama, kad populiarioji serialo „Kostiumuotieji“ (angl. „Suits“) žvaigždė jau leido laiką Kensingtono rūmuose, kur jai teko garbė susipažinti su princu Williamu ir jo žmona, Kembridžo kunigaikštiene Catherine.

Portalas „DailyMail“ skelbia, kad Catherine be galo džiaugiasi jaunėlio Williamo brolio romanu.

„Kate be galo džiaugiasi, kad princas Harry'is pagaliau susirado puikią merginą. Mielajam princo Williamo broliui ji linki visa ko geriausio, o Meghan tikrai atrodo jam tinkama mergina“, – leidiniui „Woman's Day“ teigė karališkajai šeimai artimas šaltinis.

Kembridžo kunigaikštienė turėtų būti puikus pavyzdys į aukštuomenės gretas bandančiai įsilieti M. Markle. Catherine – nepriekaištingos reputacijos karališkosios šeimos atstovė, be to, prieš ištekant už princo Williamo, taip pat turėjo atlaikyti žiniasklaidos bei gerbėjų spaudimą. Tad patirties, kuria galėtų pasidalyti, Kembridžo kunigaikštienei tikrai netrūksta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)