Nežinomybę dėl jos sveikatos būklės karalienė nutraukė pasirodydama vėlyvose sekmadienio mišiose kartu su savo vyru princu Filipu. Tai pirmas jos pasirodymas viešumoje po mėnesio, praleisto tarp rūmų sienų.

Karalienė  Elžbieta II

DELFI primena, kad žinia apie karalienės peršalimą pasklido dar prieš Kalėdas. Didžiosios Britanijos karališkoji šeima Kalėdas kasmet tradiciškai pasitinka Sardingamo rūmuose, tačiau šį kartą šią šventę teko atidėti. Paskutinę minutę karalienė Elžbieta II-oji ir princas Filipas pranešė apie juos abu pakirtusią ligą, rašė užsienio naujienų portalas Mirror.co.uk.

Sekmadienio mišiose taip pat dalyvavo ir princas Williamas su Kate Middleton, kuri rytoj švęs gimtadienį.

Karalienė  Elžbieta II

Gruodžio 21-osios rytą Londono traukinių stotyje stoviniavo dešimtys policijos pareigūnų ir laukė karališkosios šeimos. Deja, šie planus pakeitė paskutinę minutę, tad taip ir nepasirodė.

Pareigūnams, turėjusiems saugoti karališkosios šeimos kelionę, apie tai, jog niekas neįvyks, buvo pranešta likus vos pusvalandžiui iki jų išvykimo.

Nuo tada karališkieji rūmai nieko nekomentavo apie karalienės Elžbietos II ir princo Filipo sveikatą, tačiau sekmadienio mišiose apsilankiusi karališkoji pora įrodė, kad vėl jaučiasi energingai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)