Kalbėdama žurnalui „Star“, kambarinė atskleidė, kad Kim Kardashian yra labai nuolanki ir draugiška, kartais atrasdavusi laiko pokalbiams su namų pagalbininkėmis. O vienai jų netgi padovanojo kompiuterį. „Ji vienintelė iš visų seserų palepindavo mus dovanomis“, – kalbėjo šaltinis.

Kad ir kokia maloni bebūtų, Kim turėjo ypatingų reikalavimų – moteris miegodavo tik šilkinėje patalynėje, kurią reikalaudavo keisti kasdien. Nepaisant to, kalbama, kad 34-erių Kim yra tikra nevala „Jos miegamasis ir vonios kambarys yra siaubingai netvarkingi. Visai nesvarbu, kaip dažnai jie yra valomi. Tą minutę, kai ji įžengia į patalpą, viskas pavirsta šiukšlynu. Atrodo, kad čia būtų ką tik siautęs tornadas“.

Dar viena garbės nedaranti detalė – kambarinės teigimu, Kim visuomet miega su makiažu. „Kiekvieną rytą jos patalynė yra sutepta makiažo priemonėmis – visur blakstienų tušo ir skystos pudros likučiai“, – sakė buvusi Kardashian šeimos pagalbininkė.

Anot moters, pati nemaloniausia persona šeimoje – jaunesnioji Kim sesuo Kourtney Kardashian. Ji itin tvarkinga ir yra labai griežta savo vaikams. Tačiau jos vyras Scottas Disickas, rašoma, yra absoliutus nevala. „Jis visur namuose mėgdavo palikti maisto likučius, po jo užkandžių lovoje būdavo trupinių kalnai“, – sakė pašnekovė, kuri pridūrė, kad su priklausomybe kovojęs vyras visur namuose palikdavo tuščius gėrimų butelius.

Kalbėdama apie Kim seserį Khloe Kardashian, žurnalo pašnekovė atskleidė, kad pastaroji gyvenime yra tokia pati kaip ir realybės šou. Ji mėgsta juoktis ir pokštauti, ypač pasijuokti iš Kim ar slėpti jos drabužius. Seserų mama Kris Jenner namuose taip pat būdavo pakankamai maloni ir stengdavosi viską žinoti apie savo pagalbininkes.

O Kendall ir Kylie daugiausiai laiko leisdavo ant sofos prieš televizorių. „Jos nebuvo labai socialiai aktyvios“, – apibendrino kambarinė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)