Be to, kaip rašo kp.ru, jis taip pat pasidalino nuotrauka, kurioje užfiksuotas kartu su modeliu Natalija Vodianova ir Tarptautinės futbolo federacijos generaliniu sekretoriumi Jerome‘u Valcke.

Vis dėlto gerbėjai D. Šepeliovo akyse įžvelgė kančią, linkėjo jam laimės ir kantrybės.

„Jūs, Dmitrijau, esate labai gražus vyras, tačiau tragedija jus paveikė. Laikykitės. Darbas – tai išsigelbėjimas“, - rašo interneto vartotoja.

„Jūs – šaunuolis, niekas niekada nesužinos, ką iš tikrųjų jaučiate. Tai žinote tik jūs pats. Linkiu jums sėkmės, būkite visada toks vyriškas, ne toks, kaip visi“, - rašo kitas D. Šepeliovo gerbėjas.

„Dima, esate geras žmogus, Žana pagimdė nuo teisingo žmogaus, jūs – geriausias“, - rašo gerbėjai.

Primename, kad Ž. Friskės mirties dieną D. Šepeliovas kartu su dviejų metų sūnumi Platonu laiką leido Bulgarijoje, Filipo Kirkorovo namuose.

Televizijos laidų vedėjas nė minutei nebuvo palikęs sūnaus, stengėsi visą laiką skirti tik jam. Jau žinoma, kad vyras ketina auginti sūnų vienas. Šių metų rugsėjo mėn. berniukas pradės lankyti vaikų darželį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)