Princas George'as

„Fantastiška sulaukti šeimos pagausėjimo, - taip, anot karališkosios šeimos biografės Penny Junor, apie savo sūnėną sakė Harry. – Aš tik viliuosi, kad mano brolis žino, kokie dideli yra mano, kaip auklės, įkainiai“.

Jei Williamo elgesys po George`o gimimo jau šiek tiek pasikeitė, tai antrojo vaiko gimimas veikiausiai reikš, kad Williamas ir Harry praleis mažiau laiko klubuose su draugais ir dažniau žais su kūdikiais. P. Junor savo knygoje „Prince Harry: Brother, Soldier, Son“ („Princas Harry: brolis, karys, sūnus“) rašo:

„Williamo akcentai pasikeitė. Jis nebetarnauja kariuomenėje ir nebesilinksmina iki aušros. Jam labiau rūpi naktį išsimiegoti ir paklausyti besiplečiančio George`o žodyno“.

Biografinėje knygoje cituojamas „draugas“, kuris sakė, kad princui Harry patinka vakarieniauti su Williamu, Kate ir George`u. Jis papasakojo, kaip būtent taip dabar atrodo brolių „vakarėliai“, nors pats Harry artimiausiu metu dar nesiruošia susitupėti.

„Tai visiškai kitokie vakarai nuo tų, kurie būdavo prieš trejus ar ketverius metus. Tuomet būdavo lenktyniaujama: „Kas ilgiausiai ištemps?“. Jie yra labai labai artimi ir Harry patinka tokie šeiminiai pasibuvimai. Manau, jis mato, ką jo brolis iš to gauna“, - rašo P. Junor.

Ši knyga pasirodys trečiadienį, prieš princo Harry 30-ąjį gimtadienį, kurį jis švęs kitą savaitę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)