Naujienų portalas DELFI primena, kaip atrodė K. Middleton šeštą mėnesį laukdamasi pirmojo kūdikio, ir kaip atrodo dabar, jau šeštą mėnesį po širdimi nešiodama antrąjį vaikelį.

„Šeštą mėnesį nėščia, Kate, kur tavo pilvukas?“ – tokios antraštės mirgėjo 2013 metų balandį, kai visas pasaulis užgniaužęs kvapą laukė karališkosios šeimos pagausėjimo.

„Likus vos trims mėnesiams iki gimdymo, dauguma moterų jau būna kaip reikiant papilnėjusios, apsirengusios laisvai krentančiais ir patogiais sportiniais kostiumais. Tačiau tik ne Kate. Ji tokiu metu atrodo elegantiška kaip niekada. Ir liesa kaip niekada“, – tada rašė užsienio žiniasklaida.
Pirmojo kūdikio šeštą mėnesį besilaukianti Kate Middleton

Iš tiesų, laukdamasi pirmagimio Kembridžo hercogienė atrodė sulysusi, visi drabužiai ant jos kabojo kaip ant pakabos, o šeštą mėnesį pilvuko dar beveik nesimatė.

Antrojo nėštumo metu K. Middleton atrodo visiškai kitaip. Nors pirmąjį nėštumo trimestrą ją vargino prasta savijauta, dabar karališkosios šeimos kūdikio besilaukianti Kate atrodo sveikai papilnėjusi.

Tiek aptemptos suknelės, tiek įliemenuoti paltukai išryškina jos suapvalėjusią figūrą ir nėštukės pilvuką.

Tiesa, tiek pirmojo, tiek antrojo nėštumo metu Kate neatsisako avėti aukštakulnių. Ir kaip visada stengiasi atrodyti nepriekaištingai stilinga.
Šeštą mėnesį antrojo kūdikio besilaukianti Kate Middleton

Kaip atrodo šeštą mėnesį pirmojo ir antrojo kūdikio besilaukianti K. Middleton - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)